Å jobbe i Attentec

Lurer du på hvordan det er å jobbe hos oss? Hvordan ser arbeidsdagen ut? Bli med bak kulissene!

Attentec er en "Great Place to Work"

Vi har alltid forsøkt å være en av de beste arbeidsplassene for engasjerte mennesker. Attentec ønsker å være en arbeidsgiver som gjør at våre ansatte kan utvikle og trives på arbeidsplassen, samtidig som de hjelper våre kunder til å bli verdensledende med innovativ teknologi.

Derfor var vi med i "Sveriges beste arbeidsplasser" og ble sertifisert som et flott sted å jobbe® som i stor grad forbedrer oss.

  • 87% av de ansatte synes Attentec er en meget bra arbeidsplass
  • 97% synes Attentec er en vennlig arbeidsplass. 
  • 97% vil anbefale våre tjenester.
  • 93% er stolte av å kunne fortelle andre at de jobber i Attentec 

Bedriftskultur

I Attentec har vi en bedriftskultur som vi er stolte av. Vårt motto er "engasjement og resultater". Dette er rettesnoren for hvordan vi er mot hverandre, våre kunder og våre partnere. 

Vi har det gøy på jobben! Vi har stor interesse for programmering i alle former, og for mange av oss er programmering mere enn en jobb, det er en livsstil og hobby.

Vi deler av vår kunnskap, både til kolleger og kunder. Sammen blir vi sterkere, bedre og har det morsommere!

"Fantastisk kombinasjon av interessante og morsomme oppgaver, mulighet til egenutvikling og en ekte, nær og vennlig stemning!" Andrea

Eksempel på oppdrag

For å få et bilde av hva et oppdrag kan dreie seg om, kan du lese om samarbeidet med  Get.

Get er en kabeltv-operatør som med sine flere hundre tusen kunder er kjent for de fleste nordmenn. Attentec hjelper dem med å ta skrittet fra "set top box"  til å tilby moderne on-demand-strømmetjenester.

Vi har utviklet app'er til Android, iPhone og AppleTV. Brukerne kan strømme filmer og TV-programmer når de vil, fra tradisjonelle TV-kanaler som NRK, SVT og TV3 til hele HBO-serien, Disney og mer. 

For at brukerne skal finne frem i programtilbudet, er det nødvendig med gode metadata - programnavn, beskrivelser, bilder etc. Igjen hjelper Attentec Get med å levere gjennom et internt verktøy for redigering av metadata. 

Ha det gøy med oss!

Bli en av oss!
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor