Hvorfor søkte du jobb hos oss?

Jeg søkte forskjellige jobber i nesten et halvt år etter eksamen, men fant ikke noen som føltes helt rett. Men en dag ble jeg tipset om Attentec av en tidligere studiekamerat. Jeg tok kontakt, og ble kalt inn til intervju. Etter intervjuet satt jeg igjen med et veldig godt inntrykk. Det var vel en kombinasjon av flere ting, selskapets planer, den avslappede atmosfæren, fokuset på kompetanseutvikling, ok lønn og en "frihet under ansvar"-holdning. 

Hvorfor har du valgt å bli hos oss?

I den tiden jeg har jobbet her, har jeg virkelig verdsatt Attentecs fantastiske bedriftskultur og ekstremt gode sammhold. Det er et tydelig fokus på personlig utvikling og foredling av kunnskap, f.eks. gjennom programmeringskonferanser. 

Alle på kontoret er flinke å dele, og det er alltid noen å diskuterer med.

Det er også fint å jobbe på en arbeidsplass der alle er velkomne, uavhengig av kjønn, orientering eller alder, og hvor vi kan tilbringe tid på fritiden og ha det hyggelig sammen også utenom jobben. Og til slutt, det er veldig spennende å jobbe som konsulent! Det betyr høyt tempo og nye utfordringer hver dag, og det er både motiverende og utviklende for meg.

Ville du anbefalt oss til en venn eller tidligere kollega? Hvis Ja, hvorfor?

Absolutt! Det har jeg faktisk ofte gjort. Attentec tilbyr en fantastisk kombinasjon av spennende prosjekter, personlig utvikling og en herlig og vennskapelig atmosfære!: 

Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor